Endi Wine House
  • Kuchnia
  • Oferta
  • Menu
  • Promocje
  • Galeria
  • Kontakt
  • English
Facebook Instagram Trip Advisor
Młody barman w skupieniu odmierza składniki do drinka. Wlewa żółty płyn do metalowej miarki, przed nim stoją puste naczynia – szklanka i kieliszek.
Na talerzu znajduje się papier do pieczenia, a na nim nachosy obsypane granatem i kilkoma listkami buraczanymi. Obok w małym naczyniu sos.
Deska jedzenia dla dwojga leży na beczce, w pięknym otoczeniu roślin. Na desce znajdują się: sery regionalne, konfitura, bakalie w miodzie, wiśnie w rumie, pomidorki koktajlowe, jarmuż, masło jabłkowe, sękacz, krakersy, pieczywo.
Na beczce na wino, na desce z logo Endi Wine House, znajduje się nowoczesny talerz z krewetkami i kieliszek z białym winem. W tle zielone liście roślinności. Na talerzu pięknie ułożone krewetki, w otoczeniu kawałka cytryny, jadalnego pucharka z sałatką.
Na zdjęciu zaprezentowany jest zespół kucharzy restauracji Endi Wine House. Jest to osiem osób, stojących obok siebie w rzędzie, patrzą w obiektyw i delikatnie się uśmiechają. Mają na sobie czarne fartuchy kucharskie. Centralne miejsce zajmuje Szef Kuchni – Damian Dopieralski. Na zdjęciu znajdują się dwie kobiety i sześciu mężczyzn.
Różowy obraz wisi na filarze z czerwonej cegły. Tuż obok filaru znajduje się wielka monstera, jej liście nieco zasłaniają obraz.
Na beczce do wina znajduje się błękitny, nowoczesny talerz z gęsimi żołądkami z pampuchem. Obok pampucha na talerzu znajduje się pokrojona czerwona kapusta. W tle wrzos.
Na beczce do wina ułożony jest talerz z deserem, obok talerza leży zamknięta butelka czerwonego wina. Na talerzu znajduje się ciastko wypełnione różowym kremem, obok niego maliny. Tuż nad deserem znajduje się maleńka, różowa różyczka.
Deska z przyrządzonym i pokrojonym schabem znajduje się na beczce, w otoczeniu roślin. Schab leży pod pierzynką z buraczków startych w grube wiórki.
Na nowoczesnym talerzu znajduje się smakowity kawałek sernika, w kształcie podłużnego trójkąta. Z sernika apetycznie spływa karmel, obok ciasta znajdują się coulis owocowe.
Młody mężczyzna – Szef Kuchni Damian Dopieralski, stoi z rękami złożonymi na piersi nad stołem. Na stole znajduje się pięć talerzy z pięknymi daniami, przygotowanymi przez Szefa. Szef lekko się uśmiecha. W tle widać wnętrze restauracji.
Na białym talerzu znajduje się pięknie przyrządzona tartaletka z kremu mleczno-orzechowego, rokitnika, białego orzecha, musu z gruszki z maliną.
Na beczce do wina znajdują się: talerz z udkiem z kaczki oraz leżąca, zamknięta butelka czerwonego wina. Obok wina znajdują się zielone liście rośliny. Udo z kaczki obficie obsypane jest zielonymi liśćmi buraczanymi. Kaczka otoczona jest burakami pokrojonymi w plastry oraz gryczanymi kopytkami.
Na papierze do pieczenia znajduje się wielki, smakowicie wyglądający burger w wersji VEGE, przekłuty patyczkiem do szaszłyków. Obok niego frytki z batata. W burgerze znajdują się: halloumi, bakłażan, pomidor, pikle, sałata, sojonez sweet chili.
Na desce Endi Wine House, na papierze do pieczenia, ułożone są smakowicie wyglądające i pięknie podłużnie rozłożone żeberka. Wypieczone z brzegów, soczyste w środku. Obok, w oddzielnych miseczkach znajdują się: sos BBQ, Bbq, patatas bravas i colesław.
Na stole znajdują się trzy drinki. Najbliżej stoi drink kawowy, z usypanym z przypraw napisem ENDI. Na drugim planie czerwony drink w kieliszku.
Na zdjęciu widziany od góry talerz z nowocześnie podanym tatarem. Na talerzu bogato oprószonym pieprzem widać: polędwicę wołową, czarny czosnek, kiszonego ogórka i czerwoną cebulę. Tatar obsypany jest kilkoma listkami buraczanymi.
Na beczce znajduje się beżowy talerz z ciemne plami z zupą brązową zupą grzybową. Na środku talerza znajduje się niesamowita dekoracja z grzybów. Talerz z zupą otoczony jest czerwonymi, jesiennymi liśćmi, po lewej stronie od beczki, znajdują się zielone rośliny.
Na ciemnej beczce na wino leży jasna drewniana deska o nieregularnym, falistym kształcie wypełniona pięknie ułożynym antipasti. Beczka otoczona jest roślinnością, obok deski leżą gałązki kopru i natki pietruszki. Na desce leżą: Antipasti, tatar wołowy ułożony w kulkach, przyozdobiony listkami, krewetki w panko, kumpiak, spianata piccante, marynowana fasola w beżowej miseczce, oliwki zielone i czarne w przezroczystym kubeczku, hummus w dużej szarej miseczce, przyozdobiony listkami natki pietruszki, czerwona cebula marynowana. Obok deski, w oddzielnym czarnym koszyku, znajduje się pita.
Na ciemnej beczce do wina stoją dwa piękne drinki. Drink na pierwszym planie znajduje się w wyskiej, kryształowej szklance, jest koloru różowego, na górze pływają kawałki granatu. W drinku znajduje się czarna słomka i różowa okrągła ozdoba, przypominająca wyglądem lizaka. Drugi drink znajduje się w wysokim kieliszku, jest w żółtym kolorze, a na górze pływają dwie warstwy pianki – mniejsza warstwa białej i na niej większa warstwa różowej. Na samej górze drink przyozdobiony jest listkami mięty.
Kelnerka w koszuli niesie deskę o nieregularnym, falistym kształcie pełną jedzenia. Na desce znajdują się pokrojone wędliny, cebulki marynowane, roladki zawinięte mięsem i trzy miseczki. Całość przyozdobiona jest liśćmi jarmużu i gałązkami natki pietruszki.
Na brzegu brązowego drewnianego stołu stoi szklanka z napisem „Chivas”, po brzegi wypełniona klarownym drinkiem w jajecznym kolorze. Na samej górze znajduje się nieduża warstwa białej pianki, a w niej gruba laseczka cynamonu. I cytryny. Delikatne słońce pięknie pada na szklankę, rzucając jej cień na stół.
Dłoń trzyma talerzyk, na którym znajduje się różowy deser z kruchego ciasta w kształcie serca. Obok ciastka leży przekrojona w pół truskawka.
Na zdjęciu widać fragment stolika, przy którym siedzą dwie osoby. Jedna jest odwrócona tyłem. Nie widać całych postaci. Na stoliku znajdują się: dwa talerze z jedzeniem, tacka z krojonym białym chlebem, dwa kieliszki do wina. Jeden z nich jest pusty, w drugim jest czerwone wino. Centralne miejsce zajmuj mały zielony wazon, a w nim różowe kwiaty.
Na stoliku restauracyjnym leżą dwa egzemplarze z menu Restaurant week, a pomiędzy nimi talerz z daniem głównym. Męskie dłonie trzymają nad talerzem sztućce gotowe do krojenia, druga osoba przysuwa widelec do talerza. Na talerzu znajdują się: pierś z kaczki SV, hibiskus, topinambur, krem chrzanowy, żel z aronii, puder z buraka.
Na beczce do wina leży biały talerz z pyzami i sałatą. Pyzy podane są w białym sosie.
Zbliżenie na biały talerz z daniem głównym z Restaurant Week – pierś z kaczki. Na talerzu znajdują się: pierś z kaczki SV, hibiskus, topinambur, krem chrzanowy, żel z aronii, puder z buraka.
Na drewnianym stole leży biały talerz, a na nim: polędwiczka z dzika bastowana w maśle rozmarynowym pokrojona w okrągłe kawałki, prostokątne gratin z buraka i mus z czerwonej kapusty. Kawałki polędwiczki rzucają cień na talerz.
Biały talerz z brązowo zdobionymi brzegami, leży na drewnianych deskach do krojenia. Na połowie talerza leży danie z kaszy, ozdobione listkami natki pietruszki i z dwiema porcjami białego sosu.
Na beczce do wina leży różowa miseczka z deserem. W tle widać doniczki z roślinami. Środek miseczki jest pomarańczowy, a w nim leży różowy deser w kształcie półkola, na górze ozdobiony jest zielonym listkiem.
Na białym talerzu znajduje się czekoladowe ciastko, wypełnione obficie białym kremem. Ciastko przedzielone jest w pół, w środku znajduje się bardzo duża porcja białego kremu.
Na ciemnej beczce na wino leży drewniana deska z antipasti. Beczka otoczona jest roślinnością, obok deski leżą gałązki kopru i natki pietruszki. Na desce leżą: Antipasti, tatar wołowy ułożony w kulkach, przyozdobiony listkami, krewetki w panko, kumpiak, spianata piccante, marynowana fasola w beżowej miseczce, oliwki zielone i czarne w przezroczystym kubeczku, hummus w dużej szarej miseczce, przyozdobiony listkami natki pietruszki, czerwona cebula marynowana. Obok deski, w oddzielnym czarnym koszyku, znajduje się pita.
Na ciemnej beczce na wino leży drewniana deska o nieregularnym, falistym kształcie z antipasti. Beczka otoczona jest roślinnością, obok deski leżą gałązki kopru i natki pietruszki. Na desce leżą: Antipasti, tatar wołowy ułożony w kulkach, przyozdobiony listkami, krewetki w panko, kumpiak, spianata piccante, marynowana fasola w beżowej miseczce, oliwki zielone i czarne w przezroczystym kubeczku, hummus w dużej szarej miseczce, przyozdobiony listkami natki pietruszki, czerwona cebula marynowana. Obok deski, w oddzielnym czarnym koszyku, znajduje się pita i czarna butelka wina Terra de Asorei z białą nalepką z sześcioramienną gwiazdką ułożoną z literek „A”.
Na brzegu stolika stoi wysoki kieliszek z beżowym drinkiem, padają na niego promienie słońca, skupiając się na jego okrągłej podstawce. Drink z wyglądu przypomina mrożoną kawę na wierzchu znajduje się warstwa zakręconej bitej śmietany.
Na stoliku, w kryształowej, przezroczystej, niskiej szklance znajduje się przezroczysty drink. Nalany jest niemalże po sam brzeg, na górze znajdują się przyprawy, na dole pływają gałązki przypominające wyglądem jałowca. Przy szklance leżą trzy kostki lodu o nieregularnym kształcie. Obok widać niewyraźny zarys drugiej szklanki z koktajlem.
Na stoliku stoi wysoka szklanka z piwem, w pięknym, bursztynowym kolorze. Na górze znajduje się warstwa białej, soczystej piany, ozdobiona listkami mięty i plasterkiem suszonej pomarańczy. Szklanka jest oszroniona, dobrze schłodzona, a obok niej, z lewej strony znajdują się dwa suszone plasterki pomarańczy.
Na brzegu stolika stoją ułożone po skosie trzy wysokie szklanki z różnymi herbatami sezonowymi. Pierwsza herbata ma kolor truskawkowy, ozdobiona na górze jest gałązką jałowca. Druga herbata ma kolor mleczny, na dole pływa w niej plasterek cytryny. Ostatnia herbata ma kolor pomarańczy, pływają w niej trzy goździki. Daleko w tle widać bardzo niewyraźny zarys siedzącej, ciemnej postaci.
Na drewnianym stole leży biały talerz, a na nim: polędwiczka z dzika bastowana w maśle rozmarynowym pokrojona w okrągłe kawałki, prostokątne gratin z buraka i mus z czerwonej kapusty. Obok talerza stoi szklana karafka wypełniona wodą na wysokość 1/5, kieliszek z czerwonym winem i pusta szklanka na napoje. Za szkłem znajduje się kartka z menu z logo Endi Wine House, która oparta jest o wazon z dwoma różowymi kwiatkami. Na drugim planie widać rozmazany stolik i obrys postaci.
Na ciemnej beczce do wina leży biały talerz, ze zdobionymi na brązowo brzegami. W lewym górnym rogu widać kawałek czerwonej rośliny. Na talerzu znajduje się piękna kompozycja złożona z popcornu, białego sosu, oprószonego czerwoną przyprawą, żółtej dekoracji ułożonej w kształt kwiatka, listków buraka.
Na beczce do wina leży beżowy talerzyk, a na nim Katarzynka, czyli świąteczne piernikowe ciasto z dodatkiem kremu budyniowego i powideł śliwkowych. Ciasto ma kształt kuli, a na niem znajduje się chipsowa dekoracja.
Zdjęcie przedstawia fragment deski serów, a na nim ser żółty pokrojony w plasterki, ułożony warstwami, przepołowione truskawki, jarmuż, konfiturę w małym szklanym słoiczku, pomidorki.
Kadr z przygotowań do przyjęcia w restauracji. Złączone stoliki, pełne napojów, talerzyków i jedzenia. Talerzyki są czarne, mają na sobie położone kartki-menu na tę uroczystość. Obok pierwszego talerzyka stoi czarny świecznik z wzorkami w kształcie listków, z zapaloną świeczką. Na stole stoi również kubełek na alkohol, z którego wystaje srebrna nakrętka butelki. W zielonym wazonie stoją wysokie, białe kwiaty. Obok szklane karafki z lemoniadą i sokiem. Przy każdym talerzyku stoją puste kieliszki na wino, do wódki i szklanki na napoje.
Na drewnianym stoliku leży biały talerzyk z brązowo zdobionymi brzegami. Na talerzyku znajdują się plasterki łososia, przyozdobione grzybkam i, musztardą francuską. Przed talerzykiem rysuje się niewyraźny zarys kieliszka z białym winem.
Cztery rzędy czarnych, małych talerzyków, na każdym złożona w trójkąt czarna serwetka, a na serwetce mini tartaletka, przygotowane do wydania na salę. Obraz przedstawia wydawanie dań z kolacji degustacyjnej.
Na białym talerzyku leżą: pietruszka, graten z selera, łosoś w kształcie prostokąta obsypany mielonym pieprzem.
Na beczce do wina leży biały talerz pełen zielonej sałaty, liści roszponki, natki pietruszki, liści buraka, liści czerwonej sałaty, rzodkiewki pokrojonej w cieniutkie paseczki, kawałki truskawek pokrojone w ćwiartki, a na środku znajduje się mozzarella. Na lewo od talerza leży zamknięta butelka różowego wina z białą etykietą.
Na beczce do wina leży różowa biały talerzyk z deserem. Talerzyk ma ozdobne brzegi w brązowym kolorze. W tle widać wrzos. Deser jest w różowy kolorze, w kształcie półkola, na górze ozdobiony jest zielonym listkiem. Przed nim znajduje się pomarańczowa plamka sosu.
Na brzegu stolika znajduje się wysoka szklanka z przezroczysto-białym koktajlem. W środku przebijają się delikatnie kostki lodu. Na górze znajduje się rozmaryn i suszona pomarańcza.
Na białym talerzu znajduje się pięknie przyrządzona tartaletka z kremu mleczno-orzechowego, rokitnika, białego orzecha, musu z gruszki z maliną. W tle widać zarys bogatej roślinności restauracji Endi Wine House.
Na białym talerzu ułożone jest tagliatelle ze swieżą truflą pokrojoną w cienkie plasterki, rukolą i parmezanem w plasterkach.
Widziany od góry drink w żółtym ananasowym kolorze, z cienką warstwą białej pianki na samej górze, na której położono malutkiego fioletowego kwiatka i suszony plasterek pomarańczy. Koktajl znajduje się w wysokim, rzeźbionym kieliszku.
Zza filara z czerwonej cegły wychylają się wysokie pod sufit liście monstery. Za rośliną prześwituje zapalona lampa podsufitowa w czarnym abażurze.
Zdjęcie przedstawia wnętrze restauracji - klasyczne kanapy, w kolorze butelkowej zieleni, zielone krzesła, jasne drewniane kwadratowe stoliki, na których leżą przygotowane kartki z menu i sztućce w czarnych serwetkach. Centralne miejsce zajmuje obraz wiszący na ścianie z czerwonej cegły. Na obrazie widnieje 9 białych fartuchów z czarnymi rzędami guzików, zamiast głów mają kwiaty.
Męska dłoń trzyma wysoką szklankę, do której wlewany jest ze srebrnego szejkera jasno biały drink. Na górze drinka znajdują się kostki lodu.
Dłoń kelnerki trzyma drewnianą deskę, na której ułożony jest wielki kawał pokrojonego smażonego schabu, otulonego wiórkami buraka. W tle widać bogatą roślinność znajdującą się w restauracji.
Na ciemnych drewnianych deskach leżą dwa talerze – jeden półmisek z pokrojonym matiasem, tartymi buraczkami, cienko pokrojoną rzodkiewką, piórkami białej cebulki. Obok leży czarny talerz z trzema kromkami białego chleba. Na tym samym talerzu znajduje się biała miseczka z fioletową i białą kostką.
Na białym talerzu znajduje się tagliatelle z krewetkami, ze spianatą, pomidorkami cherry i natką pietruszki. Na wierzchu ułożona jest ćwiartka cytryny.
Dwie osoby przygotowują się do nalewania wina – w rękach trzymają otwarte, zielone butelki z białymi etykietami. W tle niewyraźnie sylwetki gości.
Restauracja z zewnątrz. Jasna ściana, z dwoma oknami z brązowymi okiennicami, a nad nimi wspinający się po ścianie na górę czerwony bluszcz.
Trzy brązowe talerze z potrawami z menu degustacyjnego czekają na drewnianym blacie, na wydanie. Dwie kobiece dłonie sięgają po talerz i serwetkę, ze stosu leżącego tuż przy talerzach.
Jasne wnętrze restauracji za dnia. Na tle białej ściany, na której wiszą dwa czarno-białe plakaty z napisami „SOPOT”,znajdują się zielone kanapy i jasne, drewniane podłużne stoliki. Na stolikach kartki z menu, sztućce w czarnych serwetkach oraz zielone, małe wazony z białymi, polnymi kwiatami. Po lewej stronie znajdują się okna i parapety, a na nich donice z roślinami. Z ciemnego sufitu zwisają zapalone lampy w kształcie żarówek oraz lampy w okrągłych, szklanych kloszach.
Wnętrze restauracji za dnia. Pusty stolik po ścianą, a na nim kartki z menu i zielony mały wazon z białymi polnymi kwiatami. Z ciemnego sufitu zwisają zapalone lampy w kształcie żarówek oraz lampy w okrągłych, szklanych kloszach. Za stolikiem brązowe ramy okna, a tuż przy oknie bujne, zielone rośliny w doniczkach.
Wnętrze restauracji podczas przyjęcia – rząd zielonych kanap ustawionych tyłem, wypełnione gośćmi, ujętych w trakcie jedzenia, rozmawiania, śmiechu.
Dwie dłonie, trzymające sztućce, w trakcie krojenia steka, bardzo soczystego w środku. Stek znajduje się na drewnianej desce do krojenia, tuż obok niego leży gotowana kukurydza, frytki w metalowym koszyku, który wyłożony jest papierem, a obok niego leżą dwie małe, białe miseczki – jedna z brązowym sosem, druga z białym.
Uśmiechnięty Szef Kuchni w trakcie kolacji komentowanej opowiada o potrawach. Stoi między stolikami, które wypełnione są gośćmi.
Na połowie białego talerza ze zdobionymi na brązowo brzegami, leży tatar z pieczonego bakłażana, posypany natką pietruszki, z delikatnymi plamkami zielonego i brązowego sosu. W tle okno.
Dłonie trzymają nad stołem pucharek z napoczętym tiramisu oraz łyżkę z porcją tiramisu. Na stoliku w tle zielona ciężarówka zabawka, biały smartfon, biała filiżanka z kawą i zielony wazon.
Na stoliku zaprezentowane są potrawy z sezonowego menu na luty – z lewej strony Filet z halibuta z bulionem dashi, musem z pieczonego batata i pak choi, na górze z lewej strony pieczony burak otulony duszonymi pieczarkami portobello z dodatkiem pasty truflowej, naleśnikiem i wegetariańskim demi glace, z prawej tatar z pieczonego na ogniu bakłażana, po środku różowy deser w kształcie serca, a na dole z prawej strony polędwiczka z dzika bastowana w maśle rozmarynowym, gratin z buraka i mus z czerwonej kapusty.
Biały talerz na beczce do wina, a na nim tagliatelle z jarmużem, posypane ciętym parmezanem. W tle różowe pędy roślin.
Młody muzyk w białej koszulce śpiewa do mikrofonu, tuż przy jego ustach. W tle wnętrze restauracji.
Młody muzyk w trakcie wykonania muzyki na żywo. Siedzi na wysokim krzesełku, gra na jasnobrązowej gitarze i śpiewa do mikrofonu, umiejscowionego na stojaku tuż przed nim. Tuż przy krzesełku stoi duży czarny głośnik podłogowy. Muzyk występuje w otoczeniu bogatej zieleni roślin restauracji Endi Wine House. Za oknem ciemno, a nad jego głową rząd zwisających lampek w kształcie żarówek.
Młody chłopiec zjada z niebieskiego talerza, na którym znajdują się cienkie frytki, nuggetsy i biały sos w małej pomarańczowej miseczce. Obok talerza na stole stoi jabłkowy sok Cappy w szklanej butelce i szklanka z sokiem.
Młodzi, uśmiechnięci kelnerzy stoją tuż obok siebie i uśmiechają się do zdjęcia. W tle wnętrze restauracji.
Na białym talerzu leży filet z halibuta z bulionem dashi, musem z pieczonego batata i pak choi.
Zestaw z hamburgerem na brązowym papierze, na drewnianej desce z logo Endi Wine House. Burger w apetycznej, grubej bułce z białym sezamem, nabitej na patyczek do szaszłyków, w środku widać roztopiony żółty ser, boczek i sałatę. Obok grube, belgijskie frytki i ketchup w małym, szklanym słoiczku. Całość znajduje się na beczce do wina i na tle zielonych liści małej palmy doniczkowej.
Na beczce do wina leży drewniana deska do krojenia, a na niej piękny, czerwony talerz z zupą grzybową. Obok talerza znajduje się czarny metalowy koszyk, wyściełany czarną serwetką, a w nim biały, krojony chleb. W tle liście małej palmy doniczkowej.
W pięknej, głębokiej, jasnej misce znajduje się czerwona zupa rybna, z góry bogato obsypana zielonymi listkami kolendry oraz cienkimi plasterkami rzodkiewki. W tle zielone liście małej palmy doniczkowej.
Mężczyzna trzyma w obu rękach hamburgera, którego zaraz będzie jadł. Trzyma go nad drewnianą deską, na której znajduje się papier do pieczenia, a na nim frytki belgijskie i dwa sosy – w małym słoiczku biały, a w małej białej miseczce czerwony.
Stół przygotowany na organizację przyjęcia w restauracji. Kieliszki do wina, wódki, szklanki na napoje. Talerze z przygotowanym opisem menu na ten dzień. Pyszne przystawki wstawione w stół, w oczekiwaniu na gości. W wazonach białe kwiaty.

Galeria

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć.

Dobre jedzenie w oprawie cieszącej oko, jest prawdziwą wizytówką naszej sopockiej restauracji. W Endi Wine House, przykładamy szczególną wagę do tego, by serwowane dania były nie tylko przepyszne, ale i pięknie prezentowały się na Waszych talerzach. Potrawy, które wychodzą spod rąk naszego Szefa Kuchni – Damiana Dopieralskiego, to małe dzieła sztuki. Stanowią ucztę zarówno dla podniebienia, jak i dla oczu.

Przeglądając zdjęcia wnętrz, możecie poznać unikalny charakter naszej restauracji. Stylowy i przytulny wystrój, stonowane kolory, przytłumione światło, stanowią idealną scenerię do Państwa spotkań. Romantyczna kolacji dla dwojga na Walentynki w Trójmieście, zwierzenia przy lampce wina, a nawet oświadczyny – zadbamy, by każda wizyta była udana i została przyjemnym wspomnieniem.

Zdjęcia z wydarzeń, pozwolą poczuć Wam magiczną atmosferę panującą w murach naszej sopockiej kamienicy. Zarówno podczas wieczorów z muzyką na żywo, czy niezwykłych kolacji degustacyjnych – towarzyszy nam udana zabawa i swobodny klimat.

Jeśli szukacie miejsca, gdzie można dobrze zjeść i napić się w Sopocie, w przytulnej, eleganckiej restauracji – zapraszamy do Endi Wine House – tuż przy molo Bohaterów Monte Cassino.

Endi Wine House
Godziny otwarcia

Poniedziałek / Zamknięte

Wtorek–Piątek / 15:00-22:30

Sobota / 12:00-22:30

Niedziela / 12:00-20:00

Restauracja
  • Kuchnia
  • Oferta
  • Menu
  • Promocje
  • Galeria
  • Kontakt
  • English
Kontakt

574-400-888

endiwinehouse@gmail.com

Powstańców Warszawy 9

81-764 Sopot

© 2023 Endi Wine House
Endi Wine House