O kuchni

Nasza restauracja łączy w sobie to, co najlepsze mają do zaoferowania serwowane przez nas kuchnie. Dołącz do grona naszych Gości i daj się ponieść klimatowi, jak dla Ciebie tworzymy!

Prostota włoskiej kuchni

Pracujemy na tradycyjnych recepturach i świeżych składnikach. Główną rolę gra pasta fresca w kilku odsłonach – także w wersji wegetariańskiej. Nie zabrakło również delikatnej mozzarelli di bufala w otoczeniu świeżych warzyw czy deserowego klasyka – tiramisu.

Ognista kuchnia hiszpańska nad Bałtykiem

Doświadcz południowego temperamentu na swoim talerzu! Prym w naszej odsłonie kuchni hiszpańskiej wiodą ryby i owoce morza, takie jak mule i karmazyn. Na rozpoczęcie uczty proponujemy tuńczyka i krewetki w formie przystawki. Masz ochotę na zupę? Krem z czerwonej papryki podawany jesienią i zimą, w pozostałej części roku zastępujemy odświeżającym gazpacho.

Oryginalna kuchnia amerykańska

Przekonaj się, że amerykańskie menu to coś więcej niż fast food i dania smażone na głębokim tłuszczu! Południowoamerykańskie startery będą świetnym wstępem do steka lub jednego z trzech rodzajów burgera. Nie zapomnieliśmy także o wegetarianach!

Zaskakująca kuchnia polska

Stawiamy na powrót do tradycji we współczesnej formie. Daj się zaskoczyć zupełnie nową odsłoną rodzimych dań, obfitujących w intensywne smaki – kiszony, korzenny, ziołowy, kwaśny. Koniecznie spróbuj wskrzeszonego na Żuławach tradycyjnego sera Werderkase!